12:00

Hille IF

Referat: Näsvikens IK - Hille IF

Vi gör en riktigt bra match idag på sommarens hittills varmaste dag, samtliga spelare har otrolig moral, det märktes redan på uppvärmningen att vi var laddade.
Minut 41 är Fia Stark framme och sätter 1-0 på ett hårt inspel från Fia Bergqvist. Vi tar ledningen med oss in i pausvilan.
I andra gör Hille 2 mål på 5 minuter, men i minut 80 är samma "STARKA" målgörare i farten och hon reducerar 2-2 och som hon gör det, Årets mål!!!!

Vi är väldigt nöjda med matchen i sin helhet. Såklart tråkigt att tappa ledningen men samtidigt starkt att kunna ta ikapp till 2-2. Matcherna mot hille är alltid tuffa och med tanke på att dom räknas som ett topplag är vi väldigt nöjda med dagens prestation.